Strategy

Девелопмент

Во чекор со најновите технолошки трендови нудиме најсофистицирани интернет маркетинг решенија. Секој од нашите системи се дизајнирани да понудат ефикасно решение.
Strategy

Клиенти

Повеќе од 5000 задоволни клиенти само од Македонија. Клиентски ориентирана стратегија пропратена со врвна услуга не направи лидери во областа на веб дизајнот.
Strategy

Промоција

Успешната промоција е есенцијална речиси за секој еден бизнис во денешницата, но реланоста е дека полесно е да се каже одколку навистина да се направи успешна промоција.
Strategy

Услуги

Висококвалитетни услуги од областа на веб дизајн, графички дизајн и емаил маркетинг. Понуда на оргинални решенија, софистицирани сајтови, креативни графички идеи и ефикасни емаил маркетинг кампањи.

ПРОЦЕС НА РАБОТА

Strategy

Избор на оптимално решение

Во консултација ви помагаме да изберете помеѓу економично и професионалното решение. Вистинската одлука е онаа која што ќе се совпаѓа со вашите реални потреби

  1. Решение 1
  2. Решение 2
  3. Решение 3
Strategy

Проект планирање

Број на точки во текот на процесот на креација во кои самиот клиент е вклучен да одобри продолжување или побара модификација

  1. Точка на избирање во текот на процесот
  2. Точка на избирање во текот на процесот
  3. Точка на избирање во текот на процесот
Strategy

Пост продажна поддршка

По остварената продажба поддршката е онаа која најмногу ја ценат клиентите,токму таа нам ни ја изгради високатата репутација помеѓу просечните

  1. Висока стапка на кредибилитет и репутација
  2. Висока стапка на задоволството на клиентите од самата соработка

Цени за креирање веб сајт

Големина: Боја: Производ:

цитат

"Доближете се во вашите клиенти толку блиску така што ќе можете да им кажете што им треба, пред самите тоа да го сватат"

~ Стив Џобс

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН